Despre

Cabinetul a fost infiintat in anul 2000 aducand o lumina noua si moderna pentru serviciile medicale din sfera O.R.L. si a celor estetice, atat in orasul Roman, cat si in Moldova. De-a lungul timpului, folosind aparatura ultramoderna si datorita experientei si cunostintelor medicale temeinice ale Dr. Razvan Hotaranu s-au atins cele mai inalte standarde medicale.

 

 

Roman, judetul Neamt

Str. Mihai Eminescu, bl. 2, ap. 43

Telefon fix: 0233 720 410

Mobil: 0740 370 616

Termeni si conditii - apasati aici

Acest site este creat exclusiv in scopuri de informare si nu isi propune sa ofere diagnostic, tratament sau profilaxie pentru nici o boala din sfera O.R.L. si/sau din cea a medicinii estetice. Continutul informational al siteului nu tine loc de diagnostic sau tratament medical pentru probleme sau afectiuni de sanatate. Site-ul nu este un inlocuitor al serviciilor medicale profesioniste oferite de specialisti.

Profesionistii in domeniul medical nu ar trebui sa foloseasca informatii din acest site in scopul tratarii/prevenirii/diagnosticarii si nu pretindem sa oferim sfaturi sau recomandari cu scopul de a servi ca suport al deciziilor de diagnostic/tratament medical. Va rugam sa consultati medicul specialist pentru consiliere inainte de aplicarea oricarui tratament/medicatie recomandate de acest site. Un diagnostic exact este esential datorita contraindicatiilor posibile in cazul utilizarii tratamentelor/procedeelor medicale prezentate in site.

Daca aveti sau suspectati probleme OR.L. sau de estetica medicala, va recomandam in primul rand sa consultati un medic specialist coresponzator afectiunii.

Informatiile selectate despre boli si despre tratamentul lor nu sunt menite a fi utilizate ca sfaturi medicale.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de administrare a medicamentelor si tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

Site-ul nu se substituie consultatiei si prescriptiilor medicale.

"Cabinetul medical O.R.L. si medicina estetica, Dr. Razvan Hotaranu" nu va fi responsabil pentru pierderile sau problemele care apar din accesarea sau incapacitatea de a accesa acest site, sau din increderea in orice informatie oferita aici. "Cabinetul medical O.R.L. si medicina estetica, Dr. Razvan Hotaranu" isi declina orice responsabilitate pentru pagube directe, indirecte, ocazionale, importante, punitive sau de alt gen, pentru ocazii pierdute, profit pierdut, sau pagube si pierderi de alt gen. Aceasta limitare include si pagube provocate de orice virusi care pot afecta calculatorul dumneavoastra.

Informatiile din acest site sunt prezentate cu onestitate, insa nu exista nici o garantie in privinta acuratetei lor. Opiniile exprimate aici apartin in exclusivitate autorilor. Daca aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati.